STORITVE

Za nami so leta izkušenj in izpopolnjevanj, zato lahko danes našim pacientom ponudimo najboljše. Z uporabo najsodobnejših aparatur in materialov uspešno sledimo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva.

PRVI PREGLED

Prvi pregled je namenjen našemu vzajemnemu spoznavanju v mirnem in sproščujočem okolju. Pojasnili boste lahko vaše težave, želje in pričakovanja povezana z vašimi zobmi.

PREVENTIVNO ZOBOZDRAVSTVO

Redno strokovno odstranjevanje mehkih in trdih zobnih oblog z ultrazvokom, peskanjem in poliranjem ter poduk o pravilni ustni higieni in prehrani sta ključ do Vašega splošnega in oralnega zdravja.

ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

S posegi iz področja estetskega zobozdravstva poleg funkcije povrnemo tudi harmoničen izgled zob in celotnega obraza.

ZOBNI RENTGEN

Za vsakega zobozdravnika je izrednega pomena, da ima pred odločitvijo o posegu točne in popolne informacije o stanju vaših zob in ustne votline.

Z NASMEHOM ZA NASMEH

NAROČITE SE

ZALIVKE

Zalivke zapirajo manjše napake v zobeh, ki so nastale zaradi zobne gnilobe (kariesa) ali zaradi poškodbe.

ZDRAVLJENJE ZOB

Če zobna gniloba ali poškodba nepopravljivo prizadaneta zobno pulpo, je potrebno koreninsko zdravljenje.

FIKSNO – PROTETIČNE STORITVE

Če je zobna krona preveč poškodovana ali če določeni zobje manjkajo, lahko funkcijo in estetiko povrnemo s katerim od fiksno protetičnih nadomestkov.

SNEMNO – PROTETIČNE STORITVE

Pri večjem številu manjkajočih zob ali brezzobi čeljusti zobe nadomeščamo z delno ali totalno protezo. Tudi v tem primeru posvečamo veliko pozornost harmoničnemu izgledu zob in celotnega obraza.

EKSTRAKCIJA ZOBA

Ekstrakcija zoba je manjši kirurški poseg pri katerem izrasel zob, ki ga ni mogoče pozdraviti in ohraniti odstranimo s pomočjo ustreznih instrumentov.

PARADONTOLOGIJA

Parodontalna bolezen je najpogostejša bolezen razvitega sveta. V Sloveniji ima več kot 90 odstotkov odrasle populacije obliko obolenja dlesni.

Z NASMEHOM ZA NASMEH

NAROČITE SE